Neobična prijava u Zagrebu: Policija, čovjek mi je propao kroz plafon

Nesvakidašnja i pomalo bizarna situacija dogodila se juče oko 10 sati u stanu Anđe Vujičić Zubak u zagrebačkoj Petrovoj ulici.

Naime, dok je gledala kroz prozor iza nje se stvorio nenajavljeni gost, piše “Jutarnji list” koji je objavio fotografije sa mjesta ovog nesvakidašnjeg događaja.

Bio je to prašnjavi mladić u plavoj košulji koji je na spratu iznad u stanu pregledavao stanje i pokušavao neke stvari dovesti u red.

Jer stoljetna zgrada u kojoj živi Anđa s još nekolicinom stanara nakon razornog potresa dobila je žutu naljepnicu. Za razliku od ostalih komšija koji su svoje domove napustili, ona nije imala gdje da ode.

“Gledala sam kroz prozor u dvorište. Najednom sam čula iza mojih leđa prasak. Prvo sam mislila da je potres, a kad ono čovjek koji se taman jedva pridiže s poda. Polomio mi je komodu, rasjekao si je u padu ruku. Počela sam drhtati i plakati od užasa. Tresla sam se od jada dok je on sa sebe tresao prašinu i tugaljivo govorio da si je poderao košulju. Kad je ubrzo pritekao susjed u pomoć te pitao dečka kako je, mladić koji je pao u moj stan rekao je: ‘Ja sam dobro, ali susjeda nije dobro'”, rekla je za “Jutarnji” Anđa Vujičić Zubak koja je o svemu obavijestila i policiju s obzirom na okolnosti i mogućih povreda mladog “padača” koji joj je rekao da je iz Gradsko stambeno-komunalnog gospodarstva (GSKG).

Ni policija, otkriva dalje, nije mogla sakriti smijeh jer je i sama svjesna da je “situacija tragikomična i čisti crni humor”.