Vučićev sin premješten na sajam, Brnabićeva reagovala na komentare

Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, upućen je sa Infektivne klinike, gdje je od 8. aprila liječen od Covid 19, u privremenu bolnicu na beogradskom sajmu.

To je, kao i kada je hospitalizovan, izazvalo komentare na Tviteru koji se odnose na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsjednica vlade Ana Brnabić uzvratila je na komentare na Tviteru riječima da “ovakvo licemerje, ovakvo ludilo” nije viđeno ni u ovoj zemlji, vjerovatno ni šire, ističući da reaguje kao običan čovjek, građanin.

“Ne kao predsednica vlade, već kao običan čovek, građanin ove zemlje, ljudski moram da kažem: ovakvo licemerje, ovakvo ludilo, ovo zaista u ovoj zemlji, a verovatno ni šire, nikada nije viđeno. Evo, stavili ste tačku na sve rasprave po objektivnosti, profesionalnosti i nepristrasnosti. Bravo”, napisala je Brnabić.

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Instagram profilu prije 10 dana objavio da je njegov sin zaražen korona virusom.

“Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac je zaražen korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!” napisao je tada Vučić.

Nakon toga, na konferenciji za novinare, Vučić je rekao upravo želju “jedino se nadam da ću dočekati da Danilo ode na Sajam. Posle Sajma se ide kući”, rekao je tada predsjednik Vučić.

(B92)