Prijedorčanka bijes iskalila na komšijinim pločicama

Razbijene plocice
Razbijene plocice
PRIJEDOR – Marina Baškot (42) iz Prijedora uhapšena je, a potom i pritvorena, nakon što je usred bijela dana sa sjekirom u rukama uletjela u kuću komšije, te mu polupala pločice po hodniku i kupatilu.Pomahnitala žena, koja je odranije poznata po problematičnom ponašanju, nije gledala kuda udara, s tim što, srećom, u kući u koju je upala nije zatekla nikog od ukućana.

“Ona je zbog nečeg odranije bijesna na tog komšiju. Vanjskim stepenicama se popela na sprat, a zatim sjekirom razvalila vrata kuće. Čim je ušla unutra, počela je da lupa”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Kako dodaje, prvo su “stradale” keramičke pločice u hodniku, a zatim je ušla i u jednu od soba, gdje je udarala po namještaju, da bi nakon toga “navratila” i u kupatilo.

“Tu je takođe sjekirom polupala pločice, a poslije toga je otišla i u dnevnu sobu, gdje je razbila drvenu komodu i u njoj stakleno posuđe”, pojašnjava naš sagovornik.

Kako nezvanično saznajemo, Marina je osumnjičena da se i dan ranije ogriješila o zakon, pošto je jednom poznaniku, kako je terete, poslala prijeteću SMS poruku.

Iz Policijske uprave Prijedor juče je saopšteno da su uhapsili četrdesetdvogodišnju Prijedorčanku.

Terete je za više krivičnih djela, i to za ugrožavanje sigurnosti, oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari i narušavanje nepovredivosti stana.

Kako ističu iz policije, tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je ona došla u dvorište kuće Prijedorčana s namjerom da fizički napadne njegovu porodicu i njihovu imovinu. Imovina je pritom “stradala”.

“Takođe je utvrđeno da je osumnjičena dan ranije, putem SMS poruke, prijetila drugom licu”, kažu iz policije.

Ta žena je nakon hapšenja predata Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, koje je zatražilo da ona bude pritvorena na mjesec dana, a sud je taj zahtjev i prihvatio.