Pronađeno beživotno tijelo: Pošla na slavu pa se smrznula

Policija Republike Srpske

Milijana Kovačević (60), iz sela Nadanići, kod Gacka, smrznula se u srijedu naveče u rejonu susjednog gatačkog sela Ruda Glavica.

Nesrećna žena pošla je na slavu Svetog Nikolu i kada se nije pojavila kod kuće do noći, članovi porodice su oko 20 časova Policijskoj stanici Gacko prijavili njen nestanak, pretpostavljajući da je nestala u mjestu Ruda Glavica.

Nakon prijave policijski službenici Policijske stanice Gacko, zajedno sa komšijama prijavitelja, izvršili su pregled rejona sela Ruda Glavica, te oko 23 časa pronašli beživotno tijelo žene.

“Pošto je nađeno smrznuto tijelo žene, o svemu je obaviješteno i Okružno javno tužilaštvo u Trebinju, na licu mjesta izvršen je uviđaj i tom prilikom je, u prisustvu mrtvozornika, utvrđeno da se radi o licu inicijala M.К. (60) te da je smrt prouzrokovana niskim temperaturama”, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Trebinje.

U ovoj upravi precizirali su da nisu otkriveni nikakvi tragovi nasilja te da će poslije dokumentovanja navedenog događaja nadležnom okružnom javnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.