Razbojnik opljačkao je sportsku kladionicu u Trnu kod Laktaša

Pljacka sportske kladionice

Maskirani razbojnik opljačkao je sportsku kladionicu “Vilijams” u Trnu kod Laktaša, gde je pod pretnjom pištoljem od radnice oteo 840 maraka.

Pljačka je izvršena u nedelju u 20.50 u Ulici cara Dušana. Razbojnik je po ulasku u kladionicu u radnicu uperio pištolj i rekao: “Daj pare!”, a potom joj je predao kesu u koju je ona stavila novac.

Srećom, radnica tokom pljačke nije povređena, a u policiji sumnjaju da je reč o istom razbojniku koji je 14 dana ranije orobio kladionicu u banjalučkom naselju Lazarevo. Razbojnik je tada ukrao 3.600 maraka i, pod pretnjom da će pucati, naterao radnicu da se skine gola, a potom ju je dodirivao po grudima.

Devojka je zbog toga pretrpela veliki šok, zbog čega joj je ukazana lekarska pomoć, i od straha se još se nije oporavila.

Iako sada ništa slično nije pokušao, opis razbojnika, kao i način izvršenja, isti je u obe kladionice.

“Razbojnik je u oba slučaja preko glave nosio crnu “fantomku” i bio obučen u tamnu odeću. Visok je oko 170 centimetara i krupnije je građe” pojašnjava izvor blizak istrazi.

Snimci razbojnika

U oba slučaja razbojnika su snimile nadzorne kamere kladionice, ali se na snimcima ne vidi njegovo lice. Zbog toga policija uzima i snimke sa okolnih objekata, nadajući se da bi to moglo pomoći u identifikovanju razbojnika.